Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 120 establiments participaran a la 9a edició de La Botiga al Carrer La cita, organitzada per la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis amb la col·laboració de l’Ajuntament, tindrà lloc el 14 de juny https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Prop de 120 establiments participaran a la 9a edició de La Botiga al Carrer

La cita, organitzada per la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis amb la col·laboració de l’Ajuntament, tindrà lloc el 14 de juny
Prop de 120 establiments de Rubí participaran el proper dissabte 14 de juny a la 9a edició de La Botiga al Carrer, la gran cita anual del comerç local organitzada per la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí (FACGR) amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament. La cita, inclosa en el Programa de dinamització comercial 2014 de la FACGR, es desenvoluparà entre les 10 h i les 21 h a la zona integrada per la plaça Catalunya, el passeig Francesc Macià, la plaça Pere Esmendia, l’avinguda de Barcelona i la plaça de la Nova Estació.

La Botiga al Carrer és una activitat de dinamització comercial amb forta vocació de ciutat, que està oberta a totes les botigues i serveis de la ciutat, estiguin o no associats. Tal com ha destacat el president de la FACGR, Enric Pallarès, els prop de 120 establiments que participaran a l’edició d’enguany han superat totes les expectatives inicials, provocant fins i tot que alguns dels sol·licitants hagin quedat en llista d’espera. “En un moment en què tot el comerç i les empreses necessitem donar-nos a conèixer per vendre més i situar-nos en el mapa, els comerços creuen que La Botiga al Carrer els pot donar un cop de mà”, ha valorat Pallarès.

Per al regidor de Comerç, Jaume Buscallà, es tracta d’una activitat que “transcendeix la festa comercial i la dinamització econòmica de la ciutat” i que demostra la intensa vitalitat de les entitats locals. El responsable municipal ha qualificat la proposta d’”èxit” ja que, al llarg de les seves nou edicions, ha seguit sempre una trajectòria ascendent.

L’objectiu de La Botiga al Carrer és donar a conèixer l’oferta comercial, de serveis i d’hostaleria de Rubí al conjunt de la ciutadania. Amb aquesta intenció, l’activitat combina la presència dels establiments participants amb una àmplia oferta lúdica que converteix aquesta cita en la gran festa del comerç local. Durant tot el dia hi haurà espectacles itinerants a càrrec de la Cia. Efímer i el Grup Charly Trama, màgia de la mà del rubinenc Jordi Quimera, tallers de maquillatge i altres sorpreses per als infants, així com el repartiment de globus. A partir de les 18 h, a més, hi haurà diferents actuacions a la plaça Catalunya, que finalitzaran als volts de les 21 h amb un concert de blues.

Una vegada més, La Botiga al Carrer també comptarà amb la implicació de diverses entitats rubinenques, com ara les entitats veïnals de Ca n’Oriol i del Districte 5 El Portal, els Amics dels Automòbils Antics o la banda Associació Rubí Musical Segle XXI. També hi serà present el Centre Especial de Treball Font del Ferro, amb la seva habitual oferta de flors i plantes.

Alguns comerços, a banda de mostrar els seus productes, també col·laboraran de forma activa en la dinamització de la festa, realitzant sortejos i tallers, oferint promocions especials i degustacions de productes gratuïtes, entre d’altres. Aquest serà el cas de les Galeries Rubí, que repartiran 1.100 berenars durant la jornada.

Com és habitual, La Botiga al Carrer inclourà un espai del motor que s’ubicarà a la plaça de la Nova Estació i que comptarà amb la participació de diversos concessionaris.

Recollida d’aliments
Coincidint amb La Botiga al Carrer, la Taula d’entitats de Rubí per la inclusió social, integrada per Creu Roja, Frater Nadal, ASAV i Càritas, tornarà a organitzar una recollida d’aliments destinada a ajudar els rubinencs i rubinenques que ho estan passant pitjor per culpa de la crisi.

L’activitat solidària es desenvoluparà davant del Condis Mariona, al número 46 de l’avinguda de Barcelona.