Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projecte de reordenació a la zona nord Es reordena les places d'estacionament als carrers Sant Jordi i Sant Salvador, i el carrer Santa Rita passa a un únic sentit de circulació. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Projecte de reordenació a la zona nord

Es reordena les places d'estacionament als carrers Sant Jordi i Sant Salvador, i el carrer Santa Rita passa a un únic sentit de circulació.
A partir d'aquesta setmana l’Ajuntament de Rubí posa en marxa un projecte de reordenació als carrers Sant Jordi, Sant Salvador i Santa Rita, a la zona nord. Pel que fa al carrer Sant Jordi, a partir del dilluns, 26 de maig, s’anul•len les places d’estacionament del costat esquerre en sentit Sant Salvador, en el tram comprès entre els carrers Sabadell i Sant Salvador. Per altra banda, al carrer Sant Salvador es manté l’estacionament a les dues bandes però es faran tasques de pintura horitzontal per definir els carrils de circulació (actualment no hi ha cap línia pintada) i reordenar les places d’estacionament per optimitzar aquests espais. D’aquesta manera, en alguns punts es passa de l’estacionament en cordó a obliquo, o viceversa. També es crea una zona reservada per a càrrega i descàrrega que en aquests moments no existeix. Per últim, el carrer Santa Rita passa a un sol sentit de circulació en direcció al carrer Sabadell (abans era de doble sentit), una mesura que ja estava prevista en el projecte de reordenació de la zona nord.Aquest projecte de reordenació dels carrers Sant Jordi, Sant Salvador i Santa Rita s’inicia el dilluns 26 de maig i finalitzarà cap al dimecres 28 de maig. No es preveu cap tall de trànsit mentre durin els treballs de pintura.