Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projecte “Xerrem” a Rubí Aquest projecte de voluntariat arriba a la nostra ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Projecte “Xerrem” a Rubí

Aquest projecte de voluntariat arriba a la nostra ciutat.
“Xerrem” és un projecte de voluntariat que té com a objectiu l'aprenentatge i el foment de l'ús social del català, especialment entre les persones nouvingudes. La Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL) ha estat la impulsora d’aquest programa, que ha crescut notablement arreu de Catalunya en menys de tres anys, i que arriba ara a la nostra ciutat.

Rubí ja compta amb un grup de conversa del programa Xerrem a l’Escola Ca n’Alzamora, com a activitat del Pla Educatiu d’Entorn, i aviat comptarà amb nous grups. Arran de la difusió del programa feta des del Servei Local de Català i des del Comissionat de Política Lingüística, mica en mica van sorgint xerpes disposats a guiar grups de conversa formats per xerraires, que es reuneixen per parlar d’allò que parlem tots quan ens trobem pel carrer, a la feina, fent la compra, prenent un cafè, etc.

Trobareu més informació sobre el programa “Xerrem” al web de la CAL i al grup Xerrem Rubí de Facebook.

Si esteu interessats a participar al programa “Xerrem” a Rubí, com a xerpes o com a xerraires, us hi podeu posar en contacte a través de l’adreça electrònica xerrairesrubi@gmail.com.