Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programades les jornades de portes obertes als 25 centres educatius de Rubí Del 23 de febrer al 17 de maig estan programades les jornades de portes obertes dels centres educatius de Rubí. Les preinscripcions ja tenen calendari provisional. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Programades les jornades de portes obertes als 25 centres educatius de Rubí

Del 23 de febrer al 17 de maig estan programades les jornades de portes obertes dels centres educatius de Rubí. Les preinscripcions ja tenen calendari provisional.
Els centres educatius de la ciutat obren les seves portes per mostrar la seva oferta als pares i alumnes que busquen escola, bé perquè comencen la seva etapa escolar, bé perquè volen canviar de centre o inicien un nou cicle formatiu. Aquestes jornades permeten conèixer els centres abans de fer-hi les inscripcions.

A Rubí, 930 nens i nenes finalitzen aquest curs P3 i passaran als estudis d’educació infantil i primària el curs 2008-2009. 595 alumnes deixaran els estudis de primària per comença els d’ESO.

L’IES l’Estatut i els centres privats concertats Regina Carmeli i Col•legi Balmes són els primers que obren les seves portes el dissabte, 23 de febrer. El darrer centre educatiu que es podrà visitar és el CEIP Mossén Cinto Verdaguer, el 17 de maig, a les 11:30 h. La majoria dels centres educatius, però, faran les seves jornades de portes obertes durant el mes de març.

D’altra banda, per assistir a les jornades que ofereixen l’Escola d’Art i Disseny (EDRA) i l’escola Municipal de Música cal concertar prèviament el dia i l’hora amb la direcció d’aquests centres.

Es pot consultar on line el llistat d’horaris i dates de les jornades de portes obertes de tots els centres de Rubí.


Calendari provisional de les preinscripcions
Enguany, les jornades de portes obertes s’han avançat a gairebé la totalitat dels centres perquè s’ha avançat els terminis de preinscipció. Podeu consultar el calendari de preinscripcions provisional i altres informacions del procés a la pàgina web municipal www.rubi.cat. Els estudis afectats per aquest avançament són els estudis d’educació infantil i primària i d’ESO que es faran del 25 de març fins el 4 d’abril. També és el cas de les preinscripcions per a Cicles Formatius de grau superior, que enguany es faran del 26 de maig al 6 de juny.

La preinscripció per a les llars d’infants mantenen les dates de principis de maig i enguany serà del 5 al 16 de maig. Igual passa amb el Batxillerat (del 13 al 23 de maig) i els ensenyaments d’arts plàstiques i disseny (del 13 al 23 de maig).