Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Primers cursos d'utilització del mòbil del Comissionat per a la Societat de la Informació Les próximes sessions es faran els dies 11 i 25 de març. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Primers cursos d'utilització del mòbil del Comissionat per a la Societat de la Informació

Les próximes sessions es faran els dies 11 i 25 de març.
El passat dimecres 25 de febrer es van dur a terme els dos primers cursos d'utilització del mòbil d'aquest trimestre, un al Casal d'Avis de 1r de Maig i l'altre a l'Ateneu de Rubí, amb un total de 15 assistents.

El curs del Casal d'Avis 1r de Maig estava adreçat a persones grans, i el van realitzar usuaris i usuàries del propi casal. Els i les participants al curs van poder conèixer una mica més els seus mòbils de manera pràctica i amb els seus propis aparells.

El curs de l'Ateneu estava obert a totes aquelles persones, grans o no, que utilitzen els seu mòbil però sense conèixer-ne gaire el funcionament ni les funcions bàsiques. En aquest grup, els assistents van mostrar més interès a realitzar nous cursos amb continguts més avançats. El Comissionat ja es plantejava de realitzar cursos més curts i específics de funcions més avançades, i arran de la valoració d'aquest curs es començarà treballar per oferir-los.

Els propers cursos per aquest trimestre es realitzaran els següents dies:
• dimecres 11 de març, de 16 a 19 h al Casal d'Avis de Magallanes
• dimecres 25 de març, de 16 a 19 h a l'Ateneu de Rubí

Per participar al curs del Casal d'Avis de Magallanes les inscripcions s'han de fer al mateix casal, tot i que el nombre de places és limitat. Per a més informació i inscripcions al curs de l'Ateneu cal trucar al telèfon 935813900 o anar personalment a la rambleta Joan Miró s/n, edifici Rubí Desenvolupament.