Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Primera sessió del Concurs de Monòlegs “Aquí no et prendrem per boig” aquest dimecres La final del concurs, que arriba a la setena edició, es farà dissabte a la nit https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Primera sessió del Concurs de Monòlegs “Aquí no et prendrem per boig” aquest dimecres

La final del concurs, que arriba a la setena edició, es farà dissabte a la nit
Aquest dimecres 13 de juliol s’inicia la VII edició del Concurs de Monòlegs “Aquí no et prendrem per boig” que organitza l’Ajuntament de Rubí amb la col·laboració de quatre establiments de restauració de la ciutat.

Amb tres sessions seguides per la fase de classificació els dies 13, 14 i 15 de juliol a les 22 h als bars La Guitarra, En la Parra i Sant Patrick’s Beer, respectivament; la final, amb els finalistes de les jornades de classificació, es farà a la Cerveceria Santa Fe el dissabte 16 de juliol a partir de les 22 h.

Com en anteriors edicions, les diferents sessions del concurs seran presentades pels monologuistes rubinencs Jordi Carné i Ivan Carpio, que formen també part del jurat que ha decidir el guanyador o guanyadora, que s’emportarà els 1.000 euros del primer premi. El segon i tercer classificat s’enduran 300 i 200 euros, respectivament.

Unes 250 persones van assistir a la final de l’any passat que va guanyar el jove malagueny Juanje Vargas.