Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Primer pas per a la posada en marxa del consorci de l'eix de la B-30 El consorci -format per Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola- té com a objectius fomentar el creixement econòmic i la promoció de la zona, entre altres. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Primer pas per a la posada en marxa del consorci de l'eix de la B-30

El consorci -format per Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola- té com a objectius fomentar el creixement econòmic i la promoció de la zona, entre altres.
L’alcaldessa, Carme García, ha participat en la presentació del futur Consorci del corredor de la B-30 (també conegut com a eix de la B-30). Juntament amb els alcaldes dels municipis de Sant Cugat, Lluís Recoder, i Cerdanyola del Vallès, Antoni Morral, ha destacat els objectius del nou organisme que passen per fomentar el creixement econòmic, garantir la qualitat en la prestació de serveis, millorar la qualitat de vida dels habitants i promocionar-se fora del territori.

Entre les accions previstes dins d’aquest projecte hi ha la d’afavorir la creació de més i millors llocs de treball, millorar les infrastructures del territori, conèixer amb exactitud el sòl industrial per senyalitzar-lo i conservar-lo, conservar i millorar la gestió dels polígons i parcs empresarials existents, etc. En aquest sentit, el nou consorci té previst elaborar un pla director per als propers 15 anys per tal d’establir el model de desenvolupament per afavorir la cooperació entre empreses i administracions i adequar la mobilitat a aquest desenvolupament.

Més informació