Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prevenció, seguretat i urbanitzacions Policia Local, Mossos d'Esquadra i veïns s'han trobat per començar a treballar en la prevenció de delictes a les urbanitzacions. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Prevenció, seguretat i urbanitzacions

Policia Local, Mossos d'Esquadra i veïns s'han trobat per començar a treballar en la prevenció de delictes a les urbanitzacions.
L’Ajuntament ha propiciat una trobada entre els Mossos i la Policia Local, amb els representants veïnals de les urbanitzacions de Can Solà, Vallespark, els 4 sectors de Castellnou i Can Barceló, tots ells agrupats a la plataforma única CAVUNO. La reunió ha servit per començar a treballar de forma conjunta en la prevenció de delictes a les urbanitzacions tot i que, segons les estadístiques, les urbanitzacions de Rubí són les més segures dels municipis del voltant.

El vandalisme, el trànsit, el tràfic d’estupefaents i els robatoris, són els quatre temes que els veïns han posat sobre la taula com a preocupants. La primera acció programada és una visita dels representants veïnals, el pròxim mes de febrer, a la comissaria de Mossos perquè coneguin de quina forma treballen i com es coordinen amb la policia local. Una altra mesura que s’impulsarà de forma immediata és l’elaboració d’una carta adreçada a tots els veïns de les urbanitzacions on, de forma clara i pràctica, es donin diferents consells sobre prevenció i seguretat i els telèfons on s’han d’adreçar en cas de necessitar assistència policial.

Més informació