Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentades un total de quatre candidatures als Premis al Civisme 2011 Un jurat avaluarà els diferents projectes i emetrà un veredicte que es farà públic el proper 15 de març. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Presentades un total de quatre candidatures als Premis al Civisme 2011

Un jurat avaluarà els diferents projectes i emetrà un veredicte que es farà públic el proper 15 de març.
Un total de quatre candidatures opten a la 6ª edició dels Premis al Civisme, que el consistori ha recuperat enguany. Es tracta dels projectes “El casal de Rubí”, presentat pel Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC); “Rubí, ciutat sense fronteres”, d’Enginyeria Sense Fronteres; “Un poble per viure, uns carrers per passejar”, del Col”lectiu de veïns del carrer de Sant Ignasi; i “Actuació musical participativa”, de l’Associació de Veïns de la Plana del Castell.

L’objectiu dels Premis al Civisme és distingir aquelles accions, activitats o projectes que fomenten el civisme i la millora de la convivència a la ciutat.

Un cop tancat el termini d’admissió de projectes, un jurat avaluarà les propostes presentades i emetrà un veredicte que es farà públic el dia del lliurament dels guardons, el pròxim 15 de març. Els tres millors projectes rebran un reconeixement i, a més, el guanyador d’aquesta 6ª edició serà premiat amb 1.000 euros en metàl·lic.