Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació de la 15a edició del Voluntariat per la llengua Es presenta la 15a edició del Voluntariat per la llengua en un acte celebrat a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Presentació de la 15a edició del Voluntariat per la llengua

Es presenta la 15a edició del Voluntariat per la llengua en un acte celebrat a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler.
L’acte de presentació d’aquesta nova edició, en què ja s’han format una vuitantena de parelles, va comptar amb la presència de Ferran Lozano, director del Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí; Roser Tutusaus, cap del Servei Local de català de Rubí i Isaac Aguareles, dinamitzador del Voluntariat per la llengua a Rubí.

La persona convidada en aquesta ocasió va ser l’escriptora local Montse Flores. L’autora de L’aigua del Rif va captivar l’atenció de les persones assistents, amb les quals va compartir l’origen d’aquesta novel·la i un seguit d’experiències o “casualitats màgiques” al voltant d’aquesta història i de la seva experiència com a voluntària en grups de lectura fàcil destinats a la població reclusa.

Per tancar l’acte, i com ja és tradicional, es va oferir un petit refrigeri als assistents durant el qual les parelles lingüístiques van poder iniciar les seves converses.