Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cenizas y el edén, protagonitzada pel rubinenc Mikel Iglesias, guanya el Celebrities Award a la millor websèrie La producció, en la qual també hi participen tres rubinencs més, s’emetrà per internet el proper 21 d’abril i es preestrenarà a La Sala dos dies abans. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Cenizas y el edén, protagonitzada pel rubinenc Mikel Iglesias, guanya el Celebrities Award a la millor websèrie

La producció, en la qual també hi participen tres rubinencs més, s’emetrà per internet el proper 21 d’abril i es preestrenarà a La Sala dos dies abans.
La sèrie online Cenizas y el edén, protagonitzada pels actors rubinencs Mikel Iglesias –l’Ignasi de Polseres Vermelles–, Gisela Rosa i Manuel Rosa i en la qual també hi participa la rubinenca Alba Sánchez (maquillatge i perruqueria), ha estat premiada a la primera edició dels Celebrities Awards. Concretament, Cenizas y el edén ha rebut el guardó a la millor websèrie.

Els Celebrities Awards s’han lliurat aquest cap de setmana a l’Auditori AXA de Barcelona. Es tracta d’uns premis que els fans atorguen a “celebrities” del món de la televisió, el cinema, la música, la ràdio i la moda com a reconeixement a la seva feina.

Fa uns dies, els actors que protagonitzen Cenizas y el edén van presentar aquesta producció amateur a l’Espai Jove Torre Bassas de Rubí, on van anunciar que el primer capítol es preestrenarà al Teatre municipal La Sala el 19 d’abril, dos dies abans de l’estrena oficial per internet.