Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pregunta a la biblioteca, nou servei d’informació virtual de la Biblioteca Els bibliotecaris de la xarxa resoldran les qüestions plantejades a través del correu electrònic. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Pregunta a la biblioteca, nou servei d’informació virtual de la Biblioteca

Els bibliotecaris de la xarxa resoldran les qüestions plantejades a través del correu electrònic.
La Biblioteca Mestre Martí Tauler, integrada a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, ha posat en marxa un nou servei d'informació virtual per atendre les consultes d'informació que les persones usuàries els adrecin a través d'un formulari web. A Pregunta a la biblioteca qualsevol ciutadà de més de 14 anys, que disposi de connexió a Internet i d’una adreça electrònica, pot plantejar una consulta als bibliotecaris de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, relacionada amb informació, formació i perfeccionament personal, i lleure i oci dintre de l'àmbit territorial de les comarques de Barcelona.

El nou servei està gestionat per un conjunt de biblioteques de la Xarxa de Biblioteques que, de forma alterna, atendran les consultes formulades pels usuaris/es. L'entrada en funcionament d’aquesta proposta amplia la prestació de serveis i recursos en línia des de la Biblioteca Virtual que, a més de difondre i promoure els serveis presencials de les biblioteques de la Xarxa, esdevé un espai per donar resposta a les necessitats d'informació, d'aprenentatge i de lleure dels usuaris de forma ininterrompuda i des de qualsevol indret.

En els últims mesos, el portal de la Biblioteca virtual de la Diputació de Barcelona ha incorporat nous serveis com els audiollibres o el nou portal infantil Genius, que es poden consultar a través del web de la Biblioteca Virtual.