Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Posada en marxa dels serveis de wi-fi al Punt d’Informació i a la Plaça Pearson Es podrà gaudir d’aquests serveis amb qualsevol aparell que disposi de connexió wi-fi, com ara tauletes, smartphones o ordinadors portàtils. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Posada en marxa dels serveis de wi-fi al Punt d’Informació i a la Plaça Pearson

Es podrà gaudir d’aquests serveis amb qualsevol aparell que disposi de connexió wi-fi, com ara tauletes, smartphones o ordinadors portàtils.
Martí Pujol, regidor d’Identitat i Projecció Exterior, i Ramon Roca, president i fundador de la Fundació Guifi.net, van explicar aquest dilluns en roda de premsa la posada en marxa a la nostra ciutat de dos punts de connexió wi-fi a Internet.

El primer d’aquests punt d’accés està situat al voltant del Punt d’Informació de l’Antiga Estació i respon a la voluntat de la regidoria d’Identitat i Projecció Exterior d’oferir les 24 hores al dia informació ràpida i útil als visitants de la nostra ciutat, a qualsevol hora, sobre el patrimoni de la ciutat i l’oferta d’oci, comerç i hostaleria. Per garantir l’ús correcte d’aquest servei, el ventall de pàgines consultables estarà restringit a les d’informació d’interès turístic, comercial, cultural i ciutadà, a més dels mitjans de comunicació locals.

Per altra banda, per aprofitar la instal·lació i la ubicació privilegiada del terrat de l’Antiga Estació, s’ha treballat conjuntament amb la secció local de la Fundació Guifi.net per ampliar la cobertura del senyal wi-fi i donar servei d’Internet lliure a tota la plaça Pearson, en aquest cas sense restriccions de navegació i sota la cobertura de Guifi.net.

Es podrà gaudir d’aquests serveis amb qualsevol aparell que disposi de connexió wi-fi, com ara tauletes, smartphones o ordinadors portàtils. El punt de connexió a Internet del Punt d’Informació està obert a tothom i es pot fer servir directament. El servei de connexió a Internet a la plaça Pearson es pot gaudir registrant-se gratuïtament a Guifi.net. Ramon Roca ha animat a tothom a visitar el web www.guifi.net i informar-se de les característiques de l’associació, que es defineix com una entitat de la societat civil que promou una xarxa oberta, lliure i neutral.

Tant Martí Pujol com Ramon Roca han subratllat la satisfacció per un nou pas endavant en la indispensable, més encara en l’actual context, col·laboració entre els serveis públics i les entitats per aportar cadascú allò que saben i poden fer per al benefici del conjunt de la ciutadania, en aquest cas, la millora de la connectivitat de Rubí en el context de la societat de la informació. En aquest sentit, tots dos han reconegut que cal seguir-hi treballant i que s’està en el bon camí.