Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Policia Local i Protecció Civil patrullen conjuntament per prevenir el risc d’incendi forestal Entre les zones forestals que s’estan controlant hi ha Can Barceló, Can Serrafossà, Can Mir i Can Tapis, entre d’altres. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Policia Local i Protecció Civil patrullen conjuntament per prevenir el risc d’incendi forestal

Entre les zones forestals que s’estan controlant hi ha Can Barceló, Can Serrafossà, Can Mir i Can Tapis, entre d’altres.
Per tal de reforçar la prevenció d’incendis i les mesures d’autoprotecció durant aquests dies d’onada de calor, la Policia Local de Rubí, juntament amb els voluntaris de Protecció Civil, han establert un dispositiu específic per vigilar i prevenir possibles focs en aquelles zones de la ciutat més sensibles a un possible incendi. L’operatiu es durà a terme mentre el risc d’incendi forestal sigui elevat.

Entre les zones on es prioritza aquesta vigilància preventiva hi ha les zones forestals del torrent de Can Barceló, Can Carreras, Can Ponç, Can Serrafossà, Can Mir, Can Tapis, Puig Pinós i Can Aguilera. També es presta una especial atenció a la zona de les urbanitzacions.