Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí es prepara davant el risc de nevades amb vista a l'arribada de l'hivern El consistori ha dipositat 25 tones de sal a Castellnou que, en cas de ser necessari, es distribuiran per totes les urbanitzacions. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí es prepara davant el risc de nevades amb vista a l'arribada de l'hivern

El consistori ha dipositat 25 tones de sal a Castellnou que, en cas de ser necessari, es distribuiran per totes les urbanitzacions.
Coincidint amb la pròxima arribada de l’hivern, el proper 21 de desembre, i el descens habitual de les temperatures al llarg d’aquesta època, a Rubí es posa a punt la campanya de prevenció del risc per nevades, amb la col·laboració de la Direcció General de Protecció Civil.

Un any més, la ciutat es prepara per fer front als possibles efectes de les nevades mitjançant la planificació i les actuacions preventives establertes al Pla d’emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT). Generalment, aquest pla és actiu entre finals de novembre i finals de març, ja que és en aquesta època quan es poden produir les nevades més importants.

L’Ajuntament ha dipositat 25 tones de sal a Castellnou (al costat de les antigues piscines) que es distribuirien en sacs per totes les urbanitzacions en cas de necessitat. El consistori també té a punt els dispositius materials i humans per actuar en cas de nevades que puguin provocar problemes de circulació o dificultats per a la població.

Telèfons d’interès
L’Ajuntament de Rubí recorda els números de telèfon que els ciutadans i les ciutadanes han de tenir en compte en cas d’emergència:

- Telèfon d’emergències: 112
- Informació ciutadana: 012
- Policia local de Rubí: 93 588 70 92
- Protecció civil de Rubí: 93 588 71 12