Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Peiró s’acomiada “amb satisfacció per la feina feta” El regidor de Gestió de Residus ha anunciat que vol dedicar-se a temps complert a dirigir la xarxa de sindicalistes socialistes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Peiró s’acomiada “amb satisfacció per la feina feta”

El regidor de Gestió de Residus ha anunciat que vol dedicar-se a temps complert a dirigir la xarxa de sindicalistes socialistes
El regidor de Gestió de Residus de l’Ajuntament de Rubí, Jordi Peiró, deixarà el seu càrrec i l’acta de regidor coincidint amb el ple ordinari d’aquest mes de setembre, previst per al pròxim dia 30.
Així ho ha anunciat aquest migdia en roda de premsa després que a principis de mes li comuniqués la seva decisió a l’alcaldessa, Carme García, i al seu partit (PSC).

Peiró ha explicat que són dues les raons que motiven la seva marxa.
D’una banda, ha dit, “he finalitzat l’encàrrec que va fer-me l’alcaldessa. He complert els objectius que tenia marcats a la regidoria i al PAM i ara el servei pot funcionar amb l’impuls tècnic”. El regidor considera que “la feina ja està feta. Tanco la gestió de manera molt satisfactòria, amb un canvi de model de gestió que ha comptat amb gran acceptació ciutadana i un índex de satisfacció molt alt”. Peiró ha apuntat que gràcies al treball que s’ha fet des de la regidoria de Gestió de Residus s’ha aconseguit en aquest temps la reducció de la generació de residus, que ha passat d’1,36 quilograms per persona i dia a 1,25 quilograms per persona i dia. L’índex de recuperació també ha estat positiu, aconseguint passar del 27,5% al 37,8%.

La segona raó esgrimida pel regidor de Gestió de Residus és que ha rebut encàrrecs de caire polític que cada vegada requeriran més dedicació. Peiró s’ha referit concretament a la direcció de la xarxa dels sindicalistes socialistes i ha agraït a la direcció nacional del PSC la confiança que han dipositat en ell per tirar endavant aquest projecte en el que treballa des de l’any passat i al que “vull dedicar-me plenament a partir d’ara”. Un encàrrec que combina amb la col·laboració amb el sindicat UGT “al que fa 33 que pertanyo”, en l’impuls d’un nou àmbit organització a la regió metropolitana de Barcelona.

Peiró creu que “no seria raonable, ni èticament justificable, continuar com a regidor dedicant-me a qüestions alienes a l’Ajuntament”, per això, ha dit, “deixo la regidoria i també el paper de representant dels ciutadans amb la satisfacció per la feina feta”.

Jordi Peiró ha agraït l’alcaldessa “per haver-me donat l’oportunitat de contribuir al projecte que els socialistes tenim per a la nostra ciutat” i ha tingut paraules d’elogi cap a les persones que des de l’any 2002 l’han acompanyat en el seu camí polític. Peiró ha tingut responsabilitats politiques en matèria de seguretat amb la Policia Local i Protecció Civil, en manteniment urbà, en l’àmbit de la participació ciutadana i les relacions amb les entitats, en l’IMCO, i en la gestió del Mercat Municipal i el Cementiri, així com en la gestió dels residus.

Finalment, ha agraït el PSC “haver pogut representar el meu grup municipal sent el portaveu durant molts anys i participant, en primera línia, en els esdeveniments i moltes decisions que han permès els canvis que ha experimentat la nostra ciutat”.