Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

'Pagès dalinià' de l’artista Pep Borràs serà la imatge de la 19a Fira de Sant Galderic a l’octubre L’alcaldessa lliura el guardó en el marc de la Fira d’Art de Primavera, del Col·leccionisme i del Trasto. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

'Pagès dalinià' de l’artista Pep Borràs serà la imatge de la 19a Fira de Sant Galderic a l’octubre

L’alcaldessa lliura el guardó en el marc de la Fira d’Art de Primavera, del Col·leccionisme i del Trasto.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha lliurat aquest cap de setmana el premi a l’artista Pep Borràs, que ha estat el guanyador del concurs per escollir la imatge gràfica de la 19a Fira de Sant Galderic amb l’escultura de fusta “Pagès dalinià”. Per a aquesta edició del concurs s’havien presentat un total d’11 propostes, 5 de les quals eren pintures, 2 escultures, 2 fotomuntatges, una fotografia i una il·lustració. Com a finalistes del certamen han estat designades una obra del dissenyador rubinenc Joan Mas i un altra del mateix Borràs.

El lliurament, que ha comptat amb l’assistència del regidor d’Identitat i Projecció Exterior, Martí Pujol, s’ha fet durant la Fira d’Art de Primavera, del Col·leccionisme i del Trasto, organitzada aquest cap de setmana a la ciutat per les associacions de Sant Galderic i Amics del Col·leccionisme. Un total de 69 parades han aprofitat el diumenge per exposar i vendre el seus productes als assistents, entre les quals 20 han estat de col·leccionistes, 33 d’artesans, 12 de trastos que la ciutadania no utilitza i ven a preus molt assequibles, i 4 d’artistes de la ciutat.

L’Associació Sant Galderic farà el dia 14 de juny el lliurament del premi al guanyador/a del 12è Concurs de Disseny de Plaques de Cava, Rubí 2013, que organitza en col·laboració amb l’Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava de Catalunya, i que es pot lliurar del 3 al 8 de juny (inclosos), de 16 a 22 h, a l’Ateneu (c. Xile, 1) de Rubí.