Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí organitza una jornada de coaching per a emprenedors Durant la sessió, que es durà a terme el proper 14 de desembre, es donaran eines als assistents per adoptar actituds positives davant el repte d’engegar amb èxit la seva iniciativa empresarial. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí organitza una jornada de coaching per a emprenedors

Durant la sessió, que es durà a terme el proper 14 de desembre, es donaran eines als assistents per adoptar actituds positives davant el repte d’engegar amb èxit la seva iniciativa empresarial.
L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER) de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) organitza, el proper divendres, 14 de desembre, una jornada de coaching per a emprenedors.

Durant la sessió, que s’iniciarà a les 9:30h, els assistents podran conèixer i aprendre eines i mètodes per adoptar actituds positives davant el repte d’engegar amb èxit la seva iniciativa empresarial. Entre els continguts que es tractaran durant la jornada destaquen el coneixement d’un mateix, les habilitats per emprendre, les actituds positives (autoestima, automotivació, determinació, etc.) i els 5 passos per gestionar les pors més habituals.

Les inscripcions per a participar a la sessió, que es durà a terme a l’edifici Rubí+D, s’han de realitzar a www.rubiempresa.net.