Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí clou el Projecte d’iniciació i consolidació de l’exportació Entre els mesos d’octubre i desembre, 15 pimes han participat en diverses sessions d'acompanyament conjuntes i personalitzades amb un assessor expert en comerç internacional. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí clou el Projecte d’iniciació i consolidació de l’exportació

Entre els mesos d’octubre i desembre, 15 pimes han participat en diverses sessions d'acompanyament conjuntes i personalitzades amb un assessor expert en comerç internacional.
Aquest dijous s’ha dut a terme la cloenda del Projecte d’iniciació i consolidació de l’exportació que l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí va engegar a l’octubre. Amb aquesta iniciativa, l’OSE ha assessorat i ha ofert un acompanyament individualitzat a 15 pimes i micropimes de Rubí que volien començar o consolidar la seva experiència exportadora.

Durant la primera sessió, els participants van poder veure com poden acollir-se a cada itinerari d'iniciació i consolidació de l'exportació. Posteriorment, entre els mesos d’octubre, novembre i desembre, s’han fet diferents sessions d'acompanyament conjuntes i personalitzades amb un assessor expert en comerç internacional, amb qui s’ha pogut dur a terme un pla de treball que orienti l'empresa.

Durant la jornada de cloenda del projecte, que ha tingut lloc aquest dijous a l’edifici Rubí+D, s’han presentat les experiències de les empreses que han participat en aquesta iniciativa. Els assistents han coincidit a l’hora de destacar que el projecte els ha ajudat a analitzar el seu model de negoci, a veure els possibles mercats que podrien estar interessants en el seu producte i/o servei i a valorar quines són les millors opcions per vendre en aquests mercats. Totes les empreses participants al projecte s’han mostrat satisfetes amb l’experiència viscuda i amb les noves possibilitats de negoci que se’ls obren a partir d’ara.