Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Rubí reobre l’1 de setembre, després de les vacances d’estiu Altres serveis que recuperen el seu horari habitual són l’Ateneu, la Sindicatura de Greuges o el Punt d’Informació, entre d’altres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Rubí reobre l’1 de setembre, després de les vacances d’estiu

Altres serveis que recuperen el seu horari habitual són l’Ateneu, la Sindicatura de Greuges o el Punt d’Informació, entre d’altres
L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) de Rubí tornarà a l’activitat l’1 de setembre, després d’haver estat tancada durant el mes d’agost. També reobriran o tornaran al seu horari habitual molts dels serveis que, durant els mesos d’estiu, han tancat o han reduït el seu horari com a conseqüència de la disminució del volum d’usuaris pròpia de l’època estiuenca.

Possiblement, algunes de les consultes o reclamacions que es presentaran a l’OMIC durant els propers dies faran referència a temes relacionats amb les vacances i els viatges. Des de l’Agència Catalana del Consum es recomana als usuaris que, en cas que els hagi sorgit alguna incidència pel que fa al transport, ho han de reclamar per escrit a la companyia amb què han viatjat i que hi ha uns terminis fixats per fer-ho. En cas d’haver contractat un viatge combinat amb una agència de viatges, cal adreçar-se a la mateixa agència per fer la reclamació.

L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) és un servei municipal d'atenció directa i gratuïta que treballa per ajudar els consumidors i usuaris a defensar els seus drets en temes de consum.

Les consultes o reclamacions es poden fer presencialment a les oficines de l’OMIC, ubicades al c/ Narcís Menard, 13-17, o bé on line. S’ha d’omplir un full de reclamació, que es pot descarregar aquí, i adjuntant la documentació necessària (factures, albarans, tiquets, garanties, mostres, contracte,...). L’horari d’atenció al públic de l’OMIC és el següent: matins, de dilluns a dijous de 9 a 14 h; tardes, dimecres de 16 a 18.30 h. Divendres tancat.

La zona blava, novament de pagament
Les places d’estacionament per a vehicles de l’àrea blava de Rubí han estat gratuïtes durant el mes d’agost. Fins aquest diumenge, i com cada any, tots els parquímetres de la ciutat han estat fora de servei, tapats amb una planxa metàl·lica.

A partir de l’1 de setembre, les 201 places d’aparcament pintades amb aquest color recuperaran el seu funcionament habitual. El preu de la zona blava a Rubí és d’1,20 euros/hora, en fraccions de 5 cèntims d’euro. El mínim per poder-hi estacionar és de 0,20 euros.