Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oficina d'atenció als afectats de l'incendi del passatge Kronos L'Ajuntament ha obert aquesta oficina que ofereix atenció personalitzada als veïns que no poden tornar a les seves cases. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Oficina d'atenció als afectats de l'incendi del passatge Kronos

L'Ajuntament ha obert aquesta oficina que ofereix atenció personalitzada als veïns que no poden tornar a les seves cases.
L'Ajuntament de Rubí ha posat en marxa l’oficina d’atenció als veïns i veïnes afectades per l’ incendi que aquest cap de setmana s’ha produït al passatge Kronos. L’Oficina està ubicada a Serveis a les Persones, al carrer Prim 33-35, 2a planta i l’horari d’atenció és de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 16 a 19 h i els divendres de 9 a 14 h. El telèfon de contacte amb aquesta oficina és el 617 57 64 27. Fora d’aquest horari, i per casos urgents, l’Ajuntament de Rubí ha facilitat al president de l’escala un telèfon mòbil d’atenció 24 hores. A part, les persones més afectades per l’incendi, aquelles que no podran tornar a les seves cases durant els pròxims mesos, estan rebent atenció personalitzada. Aquesta Oficina d’Atenció assessorarà els veïns sobre qualsevol assumpte que es derivi de les actuacions que emprenguin com a conseqüència de l’incendi del cap de setmana, ja siguin jurídiques, de permisos per a les obres de rehabilitació o de suport personal a les persones afectades.