Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres del col·lector del carrer de Cal Gerrer L’actuació té una durada prevista d’uns 3 mesos i es faran a nivell soterrat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obres del col·lector del carrer de Cal Gerrer

L’actuació té una durada prevista d’uns 3 mesos i es faran a nivell soterrat.
A partir del dilluns, 8 de juny, Sorea iniciï les obres de millora i sanejament del col•lector del carrer de Cal Gerrer, en el tram comprès entre els carrers Llobateras i Magí Ramentol.

Tot i tractar-se d’una actuació que es farà a nivell intern del col•lector, comportarà afectacions únicament en aquest tram amb la restricció del pas de vehicles i l’eliminació provisional de l’estacionament al llarg de les obres. Per altra banda, s’obrirà un nou pou de registre a la cruïlla dels carrers Llobateras i Cal Gerrer per tal que els operaris puguis accedir a l’interior del col•lector.

Mentre durin les obres, es garantirà l’accés exclusiu a veïns d’aquest tram, que hauran d’accedir als seus aparcaments en sentit contrari a l’actual, és a dir, des del carrer Magí Ramentol. No hi haurà cap tipus d’afectació pel que fa a l’aparcament del mercat municipal.

L’actuació tindrà una durada aproximada de 3 mesos.

Més informació