Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres de remodelació dels jardins de la plaça Figueras Es crearan 4 espais diferenciats de jocs infantils, de restauració i de lectura, i un escenari permanent amb amfiteatre de pedra per activitats diverses. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obres de remodelació dels jardins de la plaça Figueras

Es crearan 4 espais diferenciats de jocs infantils, de restauració i de lectura, i un escenari permanent amb amfiteatre de pedra per activitats diverses.
La setmana passada es van iniciar els treballs de remodelació dels Jardins de la plaça Figueras que ocupa una superfície de 2525 metres quadrats, entre els carrers Blasco de Garay, Plana de Can Bertran, Pintor Fortuny i Francesc Quevedo. Una remodelació que crearà 4 espais diferenciats amb zona de jocs infantils, zona amb taules de tennis taula, zona de restauració i espais de lectura i un escenari permanent amb amfiteatre de pedra per activitats diverses. La part central del parc farà les funcions de distribuïdor dels 4 nous espais i estarà presidida per una font envoltada per 4 elevacions de terreny enjardinat.

La 1a fase de remodelació es va fer l’any passat

Les obres de la plaça Figueras, situada al costat dels Jardins, es van fer, en una primera fase durant els mesos d’estiu de l’any passat. Unes obres que van consistir en la plantació de magnòlies, remodelació del paviment amb peces grans de 40 x 40, nou enllumenat, mobiliari urbà i una nova font. En aquesta primera fase també es va col·locar nou mobiliari urbà en el perímetre exterior de la Plaça Figueras.