Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres de millora a dues places L'Ajuntament de Rubí ha renovat les zones de fusta en mal estat a les places Salvador Allende i Anselm Clavé. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obres de millora a dues places

L'Ajuntament de Rubí ha renovat les zones de fusta en mal estat a les places Salvador Allende i Anselm Clavé.
L'Ajuntament de Rubí ha fet obres de millora a la plaça Salvador Allende, situada entre els carrers Sant Joan, Torrijos i Sant Sebastià. Aquesta actuació ha consistit en la substitució de les fustes de la passarel•la de vianants, de 250 m2, per una superfície dura formada per un bloc de formigó cobert amb quars, més resistent i de més qualitat. Es tracta d’una zona que suposava un alt cost de manteniment degut en part al seu mal estat per un ús inadequat d’aquest espai (aparcament de vehicles, vandalisme, etc.).

Plaça Anselm Clavé

Paral•lelament a aquestes obres, també s'estan fent obres de millor a la plaça Anselm Clavé per substituir la plataforma de fusta situada en el centre de la plaça, unes obres molt semblants a les de la plaça Salvador Allende. Aquest espai està situat entre els carrers Colom, Llobateres i Méndez Núñez.