Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres de connexió de la nova rotonda del sector A4 amb l'avinguda de l'Estatut Mentre duri l’actuació del 7 al 18 de juliol es produeixen alguns canvis de trànsit provisionals. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obres de connexió de la nova rotonda del sector A4 amb l'avinguda de l'Estatut

Mentre duri l’actuació del 7 al 18 de juliol es produeixen alguns canvis de trànsit provisionals.
Continuant amb les obres d’urbanització del sector A4, entre el 7 i el 18 de juliol es duran a terme els treballs de construcció d’un vial que connectarà la nova rotonda amb l’avinguda de l’Estatut. Mentre durin les obres de construcció d’aquest vial d’enllaç, es produeixen els següents canvis provisionals:

• Es talla al trànsit un tram de la calçada lateral de l’avinguda de l’Estatut. Com a conseqüència, els cotxes que circulin pel carrer Belchite en direcció a l’avinguda de l’Estatut hauran de girar la dreta de forma obligatòria.
• Aquest tram afectat entre el carrer Belchite i el tram en obres serà d’accés exclusiu als veïns i als usuaris del supermercat Aldi.
• Es prohibeix l’accés a la C-1413a des de l’avinguda de l’Estatut. Com a itinerari alternatiu s’haurà de circular per la ctra de Terrassa i ctra. de Sabadell.

Paral•lelament a aquestes obres, es duran les tasques de pavimentació a la resta de carrers del sector, com ara el carrer Futur i el tram de la ctra. de Sabadell afectada per la construcció del col•lector.