Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres a la carretera de Sant Cugat Aquesta setmana es talla al trànsit el tram entre els carrers Apel·les Mestres i Milà i Fontanals amb motiu d'unes obres que realitza Sorea. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obres a la carretera de Sant Cugat

Aquesta setmana es talla al trànsit el tram entre els carrers Apel·les Mestres i Milà i Fontanals amb motiu d'unes obres que realitza Sorea.
Durant aquesta setmana es produeix un tall de trànsit a la carretera de Sant Cugat, en el tram comprès entre els carrers Apel•les Mestres i Milà i Fontanals. Aquest tall és conseqüència d’unes obres que realitza l’empresa Sorea en el tram afectat durant un període aproximat d’una setmana.

Amb motiu d’aquesta actuació es produeixen els següents canvis provisionals:
• El carrer Verge de Fàtima, en el tram comprès entre els carrers Joan Maragall i Tres d’Abril, passa a tenir dos sentits de circulació (actualment és d’un sol sentit). Per tal de facilitar la circulació dels vehicles i del bus, es prohibirà estacionar en la banda dreta d’aquest tram, en sentit carrer Joan Maragall.
• La parada del bus de la Línia 4 ubicada a la carretera de Sant Cugat es trasllada provisionalment al carrer Joan Maragall, abans d’arribar a la cruïlla amb la carretera de Sant Cugat.
• En el tram afectat per les obres s’eliminen els contenidors de recollida selectiva.
Durant aquesta actuació, es facilitarà l’accés en vehicle als veïns afectats que tenen els seus garatges al tram en obres.