Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per participar a la 2a Nit Oberta de Rubí L’activitat tindrà lloc el 18 de juliol, organitzada per la regidoria de Comerç amb la col·laboració de l’associació de comerciants Rubí Centre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Obertes les inscripcions per participar a la 2a Nit Oberta de Rubí

L’activitat tindrà lloc el 18 de juliol, organitzada per la regidoria de Comerç amb la col·laboració de l’associació de comerciants Rubí Centre
El proper divendres 18 de juliol tindrà lloc la segona edició de la Nit Oberta del comerç, la cultura i la restauració, una activitat de dinamització i promoció del comerç local organitzada per la regidoria de Comerç amb la col·laboració de l’associació de comerciants Rubí Centre. La proposta consisteix en l’obertura dels comerços fins a les 24 h, acompanyada d’ofertes i promocions a les botigues, i ambientació i activitats al carrer.

La Nit Oberta transformarà durant unes hores l’eix de l’avinguda de Barcelona i el passeig Francesc Macià, la zona de Maximí Fornés i bona part dels carrers que travessen l’illa de vianants entre les places del Doctor Pearson i Catalunya. Des de la regidoria de Comerç es convida tots els establiments del centre a participar en aquesta proposta obrint fins a la mitjanit i oferint productes, ofertes i activitats que els facin visibles. Els bars i restaurants de la zona també estan cridats a implicar-s’hi amb menús i ofertes especials.

Per potenciar el caràcter lúdic de la Nit Oberta, en aquesta segona edició i, com a novetat, totes les compres prendran part en el sorteig final de diversos regals cortesia de l’associació de comerciants Rubí Centre.

La participació en aquesta activitat és gratuïta i, per sol·licitar-la, només cal emplenar un formulari que es publicarà al web www.rubicomerç.cat i fer-lo arribar fins al 13 de juny al Servei de Comerç, a l’edifici Rubí Desenvolupament, de 8 h a 21 h, o per correu electrònic a comerc@ajrubi.cat.

La primera edició de la Nit Oberta, celebrada al juliol de l’any passat, va ser tot un èxit amb més de 130 establiments participants i una gran afluència de rubinencs i rubinenques.