Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per als tallers i cursos que es faran a l’Ateneu aquest estiu Durant el mes de juliol s’han programat diverses activitats, com ara sessions de pilates, cursos d’iniciació a Internet o massatges en parella, entre d’altres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Obertes les inscripcions per als tallers i cursos que es faran a l’Ateneu aquest estiu

Durant el mes de juliol s’han programat diverses activitats, com ara sessions de pilates, cursos d’iniciació a Internet o massatges en parella, entre d’altres
L'Ateneu municipal ha preparat una programació especial aquest juliol que ofereix a la ciutadania un conjunt de tallers i activitats socioculturals per viure l'estiu fent ciutat. Les inscripcions per a participar en els diferents cursos i tallers ja es poden fer de manera presencial al mateix Ateneu, fins a exhaurir les places previstes.

La programació inclou tallers monogràfics intensius com ara pilates, intel·ligència emocional, matinals de pintura creativa i un curs de voluntariat. També s’han programat activitats vinculades a les noves tecnologies, com ara cursos d'iniciació a Internet i a la xarxa social Facebook.

A l'apartat de Tastets d'estiu hi ha una àmplia oferta d'activitats sobre disciplines i pràctiques diverses com ara sessions de massatge en parella, dansa del ventre, alimentació saludable, bijuteria, gestió de l'estrès, tècniques de relaxació i un tast de cerveses artesanes catalanes.

L’Ateneu també estrena l'espai Trapillo lovers!, un punt de trobada informal on poder fer creacions de drapet, intercanviar consells, idees i materials tot compartint l'estona del berenar amb altres amants d'aquesta moda basada en la reutilització de teixits i la creativitat.

El públic familiar també té la seva programació especial amb una proposta d'activitats pensada sobretot pels més petits de la casa. Així, els menuts construiran jocs d'estiu, faran bombolles de sabó gegants i treballaran l'enginy amb manualitats de reciclatge, a través d’un taller de joguines amb materials reciclats.

Al juliol, les entitats continuaran oferint a la ciutadania exposicions, conferències, observacions d'astronomia i música en directe amb un nou cicle d'actuacions, el Jardí del jazz, per tal de gaudir del plaer d'escoltar bona música durant les nits d'estiu als jardins de l'Ateneu.