Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per als tallers del telecentre del Rubí+D La formació s’ajusta a les exigències de l’ACTIC, l’acreditació de competències en noves tecnologies que atorga la Generalitat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Obertes les inscripcions per als tallers del telecentre del Rubí+D

La formació s’ajusta a les exigències de l’ACTIC, l’acreditació de competències en noves tecnologies que atorga la Generalitat
Les inscripcions per als tallers formatius en noves tecnologies que s’impartiran aquest trimestre al telecentre del Rubí+D ja es poden formalitzar. Es tracta de quatre accions que tindran lloc entre els mesos de febrer i abril i que abasten diferents temàtiques relacionades amb les tecnologies de la informació i la comunicació.

Els tallers complementen la formació reglada que ofereix el Servei de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Rubí. Del 24 al 27 de febrer, de 16 h a 18 h, s’impartirà la proposta titulada Navegació i comunicació, adreçada a persones amb un mínim coneixement d’Internet. Entre el 3 i el 6 de març, de 16 h a 18 h, es farà el taller Ús de l’ordinador i el sistema operatiu, per a usuaris amb pocs coneixements informàtics. Els dies 11, 13, 18 i 20 de març, d’11 h a 13 h, es faran sessions dedicades a la Imatge digital i sonora, adreçades a persones que vulguin conèixer les bases de tractament de la informació gràfica i el retoc digital. En darrer terme, els dies 1, 2, 8 i 10 d’abril, d’11 h a 13 h, tindrà lloc el taller Processadors de textos nivell avançat, orientat a alumnes que vulguin aprofundir en el coneixement i les utilitats d’aquest tipus de programes.

Totes aquestes propostes formatives tenen un preu de 10 euros i estan obertes a qualsevol persona empadronada a Rubí i major de 16 anys. Per formalitzar-ne la inscripció, cal adreçar-se al mateix telecentre.

Des del 2012, el servei situat al Rubí+D forma part de la xarxa de centres col·laboradors de l’ACTIC. Això vol dir que els coneixements que imparteix s’ajusten als requerits per a l’obtenció de l’acreditació de competències en tecnologies que atorga la Generalitat i que, per tant, capaciten els assistents per presentar-se després a aquesta prova. De fet, l’examen per obtenir l’ACTIC es pot realitzar a les mateixes instal·lacions del telecentre, on es reserven hores amb aquesta finalitat.

L’horari del telecentre del Rubí+D és dimarts i dijous d’11 a 13 h, divendres de 10 h a 13 h, i de dilluns a dijous de 16 h a 19 h.