Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per als cursos de noves tecnologies de l'Ajuntament La programació d’aquest trimestre incorpora un nou curs de xarxes socials per a entitats https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obertes les inscripcions per als cursos de noves tecnologies de l'Ajuntament

La programació d’aquest trimestre incorpora un nou curs de xarxes socials per a entitats
El període d’inscripcions per als cursos d’informàtica i Internet que ofereix el Servei de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Rubí ja és obert. La programació d’aquest trimestre manté l’àmplia oferta de formació bàsica, ja que segueix sent la més sol·licitada per la ciutadania, alhora que dóna continuïtat als cursos més avançats i específics, dissenyats en funció de les demandes dels usuaris i usuàries. Es tracta en tots els casos d’una formació que s’ajusta als coneixements que es poden certificar amb l’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació que expedeix la Generalitat de Catalunya.

Com és habitual, la formació bàsica inclou cursos d’informàtica inicial per a persones que no tenen coneixements previs però que estan familiaritzades amb l’ordinador, i d’informàtica preliminar per aquelles que no l’han utilitzat mai. També s’han programat una vegada més diferents nivells de formació en Internet que, com en el cas dels cursos d’iniciació a la informàtica, contemplen sessions específiques per a majors de 60 anys.

A la campanya de formació d’aquest trimestre, repeteixen igualment els tallers i cursos especialitzats. Així, s’ofereixen, entre d’altres, cursos de tractament d’imatges amb GIMP, d’iniciació a l’OpenOffice, de full de càlcul, de realització de tràmits per Internet, i de planificació de viatges a través de la xarxa.

Com a novetat d’aquest trimestre, s’incorpora un curs de xarxes socials per a entitats pensat per orientar-les en la creació d’un compte de Facebook, tenint en compte aspectes com la seguretat i la configuració de la privacitat.

Tots els cursos que ofereix el Servei de Noves Tecnologies de l’Ajuntament tenen una durada de 16 hores i un preu de 18 euros. Els horaris varien en funció de la proposta, repartint-se en quatre franges diferents: de 9 h a 11 h, d’11 h a 13 h, de 16 h a 18 h i de 18 h a 20 h. Les sessions es faran entre el 27 de gener i el 20 de març a l’edifici Rubí+D.

Les persones interessades a inscriure’s en algun dels cursos ho poden fer telefònicament fins al 24 de gener, trucant al 93 588 00 41 de 10 h a 14 h i de 16 h a 18 h. Més enllà d’aquest dia, cal consultar la disponibilitat de places al servei de Governança i Ciutadania de l’Ajuntament de Rubí, situat a la plaça Jaume Pla i Pallejà, local 3. L’oferta detallada de cursos es pot trobar al web de Rubidigital.