Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions pels Seminaris 2008 de l'Escola d’Art i Disseny EDRA L'Escola EDRA ha obert la matrícula dels Seminaris 2008, que venen a incrementar la oferta formativa que actualment s'imparteix amb els cursos d'art. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Obertes les inscripcions pels Seminaris 2008 de l'Escola d’Art i Disseny EDRA

L'Escola EDRA ha obert la matrícula dels Seminaris 2008, que venen a incrementar la oferta formativa que actualment s'imparteix amb els cursos d'art.
Les inscripcions pels seminaris 2008, que organitza l’Escola d’Art i Disseny EDRA, ja estan obertes. Es faran cinc amb una durada d’entre 20 i 40 hores, depenent del tema. Tots són d’introducció, amb la qual cosa, qualsevol persona, encara que no tingui experiència, pot assistir.

El Seminari de còmic tindrà una durada de 20 hores. Es donaran conceptes bàsics per elaborar un còmic amb exercicis pràctics i la creació d’un còmic per cada alumne. L’impartirà el professor Fortià Baqués i es durà a terme tots els dimecres de 19 a 21 h, des del 16 de gener fins el 26 de març.

En el de Maquillatge d’Efectes Especials es coneixeran les tècniques per crear maquillatge professional per reproduir efectes com les ferides o les cicatrius. A més es faran pròtesis de làtex. Tot amb els mateixos procediments que s’utilitzen al cinema o el teatre. També es farà entre el 16 de gener i el 26 de març, tots els dimecres de 19 a 21 h amb el professor Ricard Fernández.

Pel que fa al Seminari de Talla amb Pedra Artificial, es tracta d’una introducció a l’escultura. Es donaran les bases del modelat en fang que serveix posteriorment per elaborar les maquetes en pedra. La pedra “Ytong”, molt tova i fàcil d’esculpir, serà la que es faci servir en aquest seminari. Comença el 16 de gener i finalitza el dia 27 de març. Es durà a terme tots els dimecres de 10 a 13 h i anirà a càrrec del professor Pep Borràs.

El de Restauració és una introducció a la restauració de mobles antics, escultures policromades, etc. El material el porten els mateixos alumnes, que porten peces de casa i s’analitza quin tractament poden tenir. Anirà a càrrec de la professora Elena Abella. Amb una durada també de 20 h es durà a terme tots els dijous de 19 a 21 h des del 17 de gener i fins els 27 de març.

Per últim, el Seminari Toys tindrà una durada de 40 hores. Aquest anirà a càrrec dels professors Fortià Baqués i Esperanza Casas. Comença el 23 de gener i es durà a terme tots els dimecres de 19 a 22 h, fins el 30 d’abril. En aquest seminari es farà una aproximació a l’Art Toy, una nova forma d’art en la que els artistes utilitzen el format tridimensional d’una figura de color blanc com a suport artístic. Això els permet aprofitar els volums per plasmar les seves idees.

La matrícula dels seminaris té un cost de 84 €, pels de 20 hores, i de 170, pels de 40 hores. Per a més informació cal adreçar-se a l’Escola Edra (c. Joaquim Blume, 28. Telèfon 93 588 77 02).


Cursos Monogràfics
Els cursos són diferents tallers que es duen a terme a l’Edra. Un total de 60 persones participen en aquests cursos que estan dirigits a majors de 17 anys i van començar el mes d’octubre. Són classes amb formació individualitzada, així doncs és possible començar el curs el qualsevol moment. Enguany, dos cursos nous s’han afegit a l’oferta habitual de l’Edra.

El taller Experimental de Tapís, Enquadernació i Artesania s’ha engegat aquest any i pretén investigar amb la matèria per trobar una manera d’expressar-se amb una obra creativa i contemporània. L’imparteix la professora Lydia Carrasco tots els dilluns i dimecres de 19 a 22 h.

L’altra novetat d’enguany és el taller de Creació Jove, on es desenvolupen projectes artístics que poden ser amb pintura, animació en video, fotografia, graffitis... Un nombre ampli de possibilitats que es poden treballar en suport informàtic, també, com ara el Photoshop o el Flash. El professor Fortià Baqués és l’encarregat d’aquest taller tot els dimecres, de 19 a 21 h.

L’oferta es completa amb els clàssic tallers com el de Dibuix i Pintura, que té horari de mati o tarda. Dilluns i dimecres l’horari del matí és de 10 a 13 h amb la professora Gemma Miralles. Dimarts i dijous, l’horari és de 19 a 22 h amb el professor Fortià Baqués.

Pel que fa al taller de Ceràmica, es pot fer dilluns i dijous de 10 a 13 h o dilluns i dimecres de 18:30 a 21:30 h amb la professora Montse Fonts.

Dimecres, de 10 a 13 h, i dimarts i dijous de 19 a 22 h, el professor Pep Borràs dirigeix el taller d’Escultura.

El taller de Model al Natural es fa dilluns de 19:30 a 21:30 amb Fortià Baqués com a professor.

Per a més informació cal adreçar-se a l’Escola Edra (c. Joaquim Blume, 28. Telèfon 93 588 77 02).