Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el termini per inscriure’s al programa formatiu en administració per a pimes de l’IMPES El curs té una durada de 644 hores. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Obert el termini per inscriure’s al programa formatiu en administració per a pimes de l’IMPES

El curs té una durada de 644 hores.
L’Ajuntament ha obert el termini d’inscripcions per a la nova edició del programa de Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives (SEFED) de l’Institut de Promoció Econòmica i Social (IMPES) que treballa per capacitar a les persones en totes les competències necessàries per poder treballar com a administratius/ves polivalents per a pimes, mitjançant la metodologia de la simulació d’empreses. Així, els alumnes, durant les 644 hores de durada que té aquest curs, reben coneixements sobre comptabilitat, gestió comercial, recursos humans i recepció, a través de l’empresa simulada Rubinetti, creada al 2002, i que es dedica a la fabricació i comercialització d’aixetes i complements de bany.

Les persones interessades a participar en el procés de selecció per aquesta formació, subvencionada al 100% pel Servei d’Ocupació del Departament d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i pel Fons Social Europeu (FSE), han de ser dones de 16 anys o més, en situació d’atur i inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG).

La data d’inici del programa de formació és el 20 de juny i la de finalització el 23 de desembre, mentre que l’horari de les classes serà de dilluns a divendres de les 8 a les 14 h.

Les persones interessades han d’anar a formalitzar la preinscripció a l’Institut de Promoció Econòmica i Social (IMPES), Edifici Rubí + D, rambleta Joan Miró, s/n, 08191 – Rubí, de 8 a 22 h.