Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el termini d'inscripció pels Casals i els campus poliesportius d’estiu a les escoles de la ciutat i als equipaments municipals d’esports Els casals i els campus es faran del 2 al 26 de juliol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Obert el termini d'inscripció pels Casals i els campus poliesportius d’estiu a les escoles de la ciutat i als equipaments municipals d’esports

Els casals i els campus es faran del 2 al 26 de juliol.
Al llarg d’aquest setmana els alumnes dels centres escolars de la ciutat es podran inscriure en els casals d’estiu que organitzen les Associacions de Mares i Pares (AMPA) i dos centres esplais a les 11 escoles públiques de Rubí, així com als Campus poliesportius que organitza l’Esportiu Rubí Futbol Sala, en col·laboració amb l’Ajuntament de Rubí.

Els casals d’estiu es faran des del 2 al 26 de juliol, en horari de 9 a 14 h de forma general, tot i que en alguns casos s’ofereix serveis de bon dia, menjador i ludoteca de tarda en funció de la demanda dels mateixos usuaris/es. La matrícula es pot formalitzar per setmanes, i el cost és de 40 € per setmana si es formalitza abans del 31 de maig, mentre que si es fa fora de termini o amb el casal ja iniciat el preu serà de 50 €/setmana, com tampoc s’aplicaran els descomptes previstos, en aquest cas. Els descomptes de la quota seran del 15% pel segon germà i pels infants de famílies nombroses i/o monoparentals.

Les matrícules s’han de formalitzar a les mateixes escoles que ofereixen el casal: 25 de Setembre, Ca n’Alzamora, Ramon Llull, Teresa Altet, Mossèn Cinto, Pau Casals, Rivo Rubeo, Joan Maragall, Montessori, Schola i Torre de la Llebre, a la sala de l’AMPA, excepte en el cas de Rivo Rubeo, que es farà a consergeria, o Schola que s’ha de formalitzar al c/ St. Miquel, 31.

Es poden consultar els horaris i ampliar informació al web municipal.

Campus esportius

L’altra opció amb què col·labora l’Ajuntament són els Campus esportius. Aquest any ofereixen un total de 160 places per cada torn (80 per instal·lació), amb dos torns dividits per quinzenes: del 2 al 12 de juliol (1r torn) i del 15 al 26 de juliol (2n torn), amb un horari de 10 a 14 h i servei de bon dia de 8.30 a 10 h. L’oferta esportiva s’adreça a infants d’entre 6 a 16 anys, nascuts/des entre 1997 i 2007, i es fa als pavellons municipals de Can Rosés i La Llana, amb activitats d’esports convencionals (futbol, bàsquet, voleibol, handbol, tennis, etc), amb material alternatiu (discs voladors, cometes, pilotes gegants), jocs tradicionals i activitats a la piscina i jocs d’aigua, a més d’alguna excursió i una festa de cloenda.

El preu complet del Campus és de 195 € i de 100 € si es fa per torns, mentre que si s’afegeix una setmana addicional s’hauria d’abonar 50 €. El servei de Bon dia costa 50 € al mes, 26 € per cada torn i 3 € si s’utilitza de forma puntual. Les inscripcions s’han de realitzar a l’Oficina d’Esport per a Tothom, c/ Joaquim Blume, s/n (Escardívol), de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 16 a 18.30 h, i divendres de 9 a 14 h.