Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el termini del Concurs de Cartells de Carnaval 2012 que se celebrarà del 16 al 22 de febrer El tema d’aquest any és “Un carnaval de sèrie”. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obert el termini del Concurs de Cartells de Carnaval 2012 que se celebrarà del 16 al 22 de febrer

El tema d’aquest any és “Un carnaval de sèrie”.
Fins al pròxim 2 de gener, totes les persones majors de 18 anys poden presentar com a màxim dues propostes de cartel per al Concurs de cartells de Carnaval 2012, les bases del qual han estat aprovades avui sota el lema “Un carnaval de sèrie”.

Als treballs, que han d’ésser individuals i presentats amb la tècnica que es consideri més adequada per realitzar-lo (pintura, il·lustració, fotografia, collage, etc.), ha de figurar el text següent:
  • Carnaval 2012 – Un carnaval de sèrie
  • 16 de febrer – Dijous Gras
  • 18 de febrer – Rua i ball popular
  • 19 de febrer – Matí de Carnaval
  • 22 de febrer – Enterrament de la Sardina
Els treballs s’han de presentar a qualsevol de les dues oficines d’atenció al ciutadà, sense cap nom ni signatura, però identificats mitjançant un lema que figurarà al darrere del cartell, amb un sobre tancat a cada obra, que ha de dur el mateix lema identificatiu, a l’interior del qual s’hi ha d’incloure la sol·licitud de participació al concurs amb el nom, cognoms, edat, adreça i telèfon de l’autor.

El jurat, que estarà presidit per la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Rubí i constituït per professionals del món del disseny i per tècnics de l’Ajuntament, farà públic el seu veredicte el dia 12 de gener de 2012, que atorgarà un únic premi de 750 € a un únic treball.

El cartell guanyador i la selecció dels millors treballs (un màxim de quinze cartells) feta pel jurat s’exposaran temporalment en un equipament cultural en el marc de la celebració del Carnaval 2012.

Consulta de les bases: www.rubi.cat/cultura.