Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el termini de preinscripció per a les proves d’accés als cicles de grau mitjà i superior d’EDRA Les proves es faran el dies 5, 10 i 12 de maig a la mateixa Escola d’Art i Disseny de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obert el termini de preinscripció per a les proves d’accés als cicles de grau mitjà i superior d’EDRA

Les proves es faran el dies 5, 10 i 12 de maig a la mateixa Escola d’Art i Disseny de Rubí.
Des del 14 al 27 de març de 2011, està obert el període d’inscripció per la convocatòria ordinària de les proves d’accés per als Cicles de Grau Mitjà i Superior a l’Escola d’Art i Disseny de Rubí (EDRA). Aquesta escola municipal imparteix dos Cicles formatiu de Grau Mitjà en Serigrafia artística i en Art final de disseny gràfic i dos més de Grau Superior en Projectes i Direcció d'Obres d'Interiorisme i Arquitectura efímera. El dos primers graus tenen una duració de 950 hores durant un curs lectiu i els altres 1.950 en dos cursos lectius.

La inscripció per poder realitzar les proves s’ha de fer per via telemàtica al web del Departament d’Ensenyament (www.gencat.cat/ensenyament) i el pagament de les taxes d’inscripció també es pot fer per aquesta mateixa via amb targeta bancària, o bé presencialment imprimint la carta de pagament i portant-la a l’entitat financera que s’indiqui en la web del departament.

Després de formalitzar la preinscripció, els alumnes inscrits hauran de presentar al centre, entre el 26 d’abril i el 3 de maig, una fotocòpia del DNI o equivalent, una fotocòpia del resguard d’inscripció a les proves, el currículum formatiu, professional i experiència, més documentació justificativa, o renúncia explícita a presentar-la, i altra documentació complementària si s’escau (bonificació de taxes, exempció prova d’accés, etc.).

Les proves és faran al mes de maig. El dia 5 serà la prova específica per a ambdós graus, el dia 10 la prova comuna per al Grau mitjà i el dia 12 la prova comuna per al Grau superior.

La durada prevista de les proves és de quatre hores per a les comunes de Grau mitjà i superior, de dues hores per a l’específica de Grau mitjà i de tres hores per a l’específica de Grau superior. Els aspirants s’hauran de presentar a l’Escola d’Art i Disseny de Rubí a les 15,30 hores per a les de Grau mitjà i a les 9 hores per a les de Grau superior.

El resultat de les proves es podran conèixer també per al web del Departament d’Ensenyament a partir del dia 19 de maig.

Més informació.