Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el termini d’inscripcions pels Campus poliesportius d’aquest estiu Adreçats a nens i nenes de 6 a 14 anys, aquests campus promouen la pràctica de diversos esports. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obert el termini d’inscripcions pels Campus poliesportius d’aquest estiu

Adreçats a nens i nenes de 6 a 14 anys, aquests campus promouen la pràctica de diversos esports.
Ja està obert el termini d’inscripcions per als Campus poliesportius que organitza l’Ajuntament de Rubí durant el mes de juliol dirigits a infants de 6 a 14 anys (nascuts/udes de l’any 1996 al 2004). Per aquest estiu, hi ha una capacitat de 80 places per torn i instal·lació, ja que els campus es fan de manera simultània a l’IES la Serreta i al Pavelló Poliesportiu de Can Rosés, i tenen dos torns diferenciats, de l’1 al 16 de juliol i del 19 al 30 de juliol. L’horari és de 10 a 14 h, tot i que s’ofereix la possibilitat d’entrar abans, per aquells nens i nenes que ho precisin, al servei de bon dia de 8.30 a 10 h.

Durant tot el mes, els infants i joves participants podran iniciar-se i practicar esports tradicionals, com ara futbol, bàsquet, handbol, atletisme, hoquei, patinatge, tennis o aeròbic; realitzar activitats de psicomotricitat i amb material alternatiu, com plats voladors, estels, pilotes gegants i bandes de coordinació; jugar a jocs tradicionals i fer activitats a la piscina; així com altres propostes com excursions, gimcanes, olimpíades, etc.

Els preus dels campus varien en funció de l’assistència dels nens i nenes. Si es participa tot el mes sencer, té un preu de 190 €, mentre que per torns, el primer són 110 € i els 90 € el segon. Les setmanes addicionals a un torn determinat tenen un preu de 48 €. El servei de bon dia pel mes sencer té un cost de 50 €, 30 € si es fa al 1r torn i 24 € al segon. Si s’utilitza puntualment aquest servei, el preu és de 3 €.

Les inscripcions per als campus es poden fer fins al 18 de juny a l’Oficina de l’Esport per a Tothom (c/ Joaquim Blume, s/n, tel. 93 588 82 07), de dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 16 a 18 h, i divendres de 9 a 13 h. Les places s’assignaran segons l’ordre d’inscripció.