Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el període d'inscripció per a les sessions de formació per a emprenedors i emprenedores L’OSE organitza aquestes sessions així com xerrades quinzenals sobre els ajuts i tràmits per a la creació d’empreses. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obert el període d'inscripció per a les sessions de formació per a emprenedors i emprenedores

L’OSE organitza aquestes sessions així com xerrades quinzenals sobre els ajuts i tràmits per a la creació d’empreses.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí ha obert el període d’inscripció per a les sessions formatives que anualment organitzen per a les persones emprenedores de la nostra ciutat, on aquest poden conèixer que significa ser autònom, quina és la fiscalitat per a les empreses de nova creació, com s’elabora un pla financer o un pla d’empresa, o com s’ha planificar la comunicació, entre d’altres aspectes.

A més, de forma quinzenal, els divendres de 9.30 a 13.30 h, aquest any s’estan organitzant xerrades informatives sobre quin ajuts i tràmits han de seguir els emprenedores i emprenedores que vulguin crear una empresa a la nostra ciutat.

Les jornades, que són gratuïtes, s‘organitzen en diferents horaris, de 9.30 h a 13.30 h les més àmplies, a l’edifici Rubí +D, i les inscripcions per assistir-hi es poden formalitzar a través de la web www.rubiempresa.net.

Aquesta formació està inclosa en el Pla Inicia del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya per tal de promoure accions que potenciïn la creació de més i millors empreses, oferint informació i formació per emprendre i orientant, assessorant i donant suport a les persones emprenedores.

Des de la l’OSE, l’any passat es van impulsar aquestes accions d’informació, orientació i assessorament per a la creació d’empreses, formació específica i ajudes per la consolidació dels projectes, amb l’atenció a 347 persones i l’assessorament de 231 projectes diferents, amb els quals es van constituir 63 noves petites empreses.

Per a més informació les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Edifici Rubí+D, Rambleta Joan Miró, s/n, tel. 935813900, fax. 935886195, a/e rubiempresa@rubiempresa.net.