Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el període d’inscripcions per participar al concurs de comparses del Carnaval 2014 La rua de Carnaval es farà el dissabte 1 de març pel centre de la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obert el període d’inscripcions per participar al concurs de comparses del Carnaval 2014

La rua de Carnaval es farà el dissabte 1 de març pel centre de la ciutat
Les persones que vulguin participar en el Concurs de comparses de Carnaval 2014, que tindrà lloc el pròxim dissabte 1 de març, ja es poden inscriure a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC). El termini està obert fins al pròxim 24 de febrer a les 13 hores. El Carnaval se celebrarà aquest any del 27 de febrer al 5 de març.

Per poder participar, les comparses hauran d’estar identificades amb un rètol visible amb el nom que la identifica, i per inscriure’s, els participants hauran d’aportar totes les dades identificatives de la comparsa, així com tota la informació corresponent a vehicles o carrosses si en porten, ja què formen part del criteris de valoració del jurat.
De fet, el jurat premiarà les comparses tenint en compte el conjunt del col·lectiu (fins a 10 punts), la creativitat del vestuari (fins a 10 punts), el suport d’elements construïts a mà com plataformes mòbils o carrosses (fins a 5 punts) i l’ambient musical (fins a 5 punts).

Al Carnaval de 2013, van participar 24 comparses al concurs de les 28 que van desfilar a la rua, entre les que va destacar la creativitat, el disseny de les disfresses i els elements mòbils. La comparsa guanyadora, amb 90 punts, va ser El circ de la Schola té un somni: anar tots de colònies de l’AMPA de l’Escola Schola.