Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el període d’inscripció als cursos de noves tecnologies El primer trimestre de la campanya de formació oferirà com a novetat un curs d’Internet avançat enfocat al coneixement i gestió de xarxes socials. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Obert el període d’inscripció als cursos de noves tecnologies

El primer trimestre de la campanya de formació oferirà com a novetat un curs d’Internet avançat enfocat al coneixement i gestió de xarxes socials.
Del 18 al 27 de setembre de 2013 s’obre el període d'inscripcions per als cursos d'informàtica i Internet que ofereix l’Ajuntament de Rubí. Els cursos disponibles corresponen al primer trimestre de la campanya de formació en noves tecnologies 2013-2014.

En aquest primer trimestre de la campanya, que anirà del 7 d’octubre al 28 de novembre de 2013, s’ofereixen cursos dels nivells preliminar, inicial i avançat, tant d’informàtica general com de Tractament d’imatges (GIMP), Processador de Textos (Writer), i com a novetat d’aquest trimestre el curs d’Internet avançat II-Xarxes Socials.

Tots els cursos tenen una durada de 16 hores, i un preu públic de 18 €, i estan adreçats a tota la ciutadania major de 16 anys. Com sempre, hi haurà grups específics per a majors de 60 anys. Als cursos es treballa amb programari lliure. Els manuals dels cursos estan editats sota llicència Creative Commons i es poden trobar a www.rubidigital.cat.

Per a formalitzar les inscripcions, o demanar més informació, cal trucar al telèfon 93 588 00 41, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de 16 a 18 hores.