Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nuevas sensaciones de Mujeres creativas del Vallès s’exposarà a l’Antiga Estació fins a finals d’agost L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, inaugurarà l'exposició aquest dijous a les 19 h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Nuevas sensaciones de Mujeres creativas del Vallès s’exposarà a l’Antiga Estació fins a finals d’agost

L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, inaugurarà l'exposició aquest dijous a les 19 h.
La mostra col·lectiva Nuevas sensaciones, amb obres realitzades per les integrants de l’Associació Mujeres Creativas del Vallès, es podrà visitar fins al 31 d’agost a l’Espai expositiu Antiga Estació, l’equipament on es realitza la promoció i divulgació de les manifestacions artístiques locals a la ciutat.

A l’exposició, que inaugurarà l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, aquest dijous 11 de juliol a les 19 h, hi haurà un total de 39 obres realitzades per dones de l’entitat en diverses tècniques artístiques, entre les qual hi ha oli sobre tela, fotografia, poesia gràfica, vitrofusió, collage i escultura entre d’altres.

L’associació, que habitualment organitza també altres trobades culturals a Rubí com la tertúlia literària de dones a la biblioteca, mitjançant aquesta acció vol apropar a la ciutadania la diversitat artística amb diferents tècniques, algunes poc conegudes, emprades per a la realització d’aquestes obres.

L’espai expositiu Antiga Estació es troba al carrer Historiador Serra, s/n i el seu horari d’obertura és de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h i de 16.45 a 20.15 h i els dissabtes de 10 a 13.30 h.