Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

np-viii-concurs-de-monolegs-2012 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png
El regidor del Comissionat d’Emancipació Juvenil, Jaume Buscallà, ha fet públiques les dates de celebració de la VIII edició del concurs de mònoleg que l’Ajuntament de Rubí organitza des de l’any 2005. Ivan Carpio, responsable de la productora Lavola que col•labora en l’esdeveniment, ha explicat que “s’han aconseguit les 9 persones necessàries per tirar endavant el concurs, que participaran en grups de 3 els dies previs a la final i de les quals el jurat n’escollirà els tres millors per disputar la final”.

El regidor ha destacat com una de les novetats d’enguany “que es recupera l’espai públic per celebrar la final, el que permet una major afluència d’espectadors”. La darrera edició, ha dit, gairebé la van poder veure 300 persones. A l’igual que la passada edició, hi col•laboren en el concurs 4 espais de restauració rubinencs. Repeteixen Cerveseria Santa Fe, la Guitarra i s’incorpora La Cava i New Yorker en substitució del Sant Patrick’s i La Parra que hi van participar l’any passat.
Totes les sessions es faran a partir de les 22 hores. El dimecres, 3 d’octubre a la Cerveseria Santa Fe (c/Platí, 27), el dijous 4 d’octubre al New Yorker (c/Cervantes, 54) i el divendres 5 i el dissabte 6 (dia de la final) a la plaça Anselm Clavé onse situen ells bars La Guitarra i la Cava.
El dia de la final, a més, hi haurà una actuació musical a càrrec del grup Ninja Pastori.

La Torre Bassas s’obrirà el 31 d’octubre

Jaume Buscallà ha avançat que, de forma paral•lela a les activitats adreçades als joves que s’han engegat a la tornada de l’estiu (primer el segon campionat d’Skate i ara el Concurs de Monòlegs), el Comissionat d’Emancipació Juvenil, està tancant la reobertura de l’espai jove Torre Bassas per al 31 d’octubre i les diferents activitats que s’hi faran fins a finals d’any, entre elles, segons ha explicat “un curs de monitors i un altre de directors de lleure, diferents activitats en col•laboració amb la Diputació de Barcelona i la posada en marxa, en paral•lel del Punt d’Informació Juvenil que es desplaça diàriament als instituts”.

Activitats juvenils i reobertura de Torre Bassas s’acompanyen d’un treball paral•lel de definició del Pla Local de Joventut de Rubí del qual la pròxima setmana es presentarà el document de diagnosi en el foro de la comissió especial de Joventut on estan representats les joventuts de totes les formacions polítiques municipals.

Buscallà ha destacat que “comencem el curs amb força en matèria de joventut amb l’objectiu de donar resposta a la demanda tant de formacions polítiques com d’entitats juvenils pel que fa l’oferta adreçada als i les joves de la ciutat”