Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Noves figures Led en 3D guarniran els carrers de la ciutat durant aquestes festes de Nadal El consistori continua apostant per aquesta tecnologia per reduir la despesa en el consum elèctric. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Noves figures Led en 3D guarniran els carrers de la ciutat durant aquestes festes de Nadal

El consistori continua apostant per aquesta tecnologia per reduir la despesa en el consum elèctric.
A partir d’aquest setmana, carrers i places de Rubí tornaran a lluir amb totes les llums de Nadal que l’Ajuntament ha ubicat en un total de 82 punts de la ciutat, entre els quals hi ha l’avinguda de Barcelona, el pg. Francesc Macià, els carrers Doctor Robert, Maximí Fornés, Sant Cugat i Nostra Senyora de Lurdes, l’accés a les urbanitzacions, el barri El Pinar, la plaça de Pere Aguilera, els voltants del Mercat Municipal i la plaça del Doctor Guardiet, entre d’altres espais.

Com l’any anterior, el consistori ha apostat per la tecnologia LED a l’hora d’il·luminar els carrers de Rubí, on aquest any s’han ubicat unes noves figures en 3D a l’illa de vianants (av. Barcelona i passeig Francesc Macià des de la pl. Pearson fins al carrer Rafael Casanova), per tal de continuar impulsant l’estalvi energètic i poder reduir la despesa per aquest concepte. A més, aquest any, els comerciants de la ciutat també han adquirit lluminàries amb aquesta tecnologia per instal·lar a les façanes dels seus comerços durant aquestes dates.

L’horari d’encesa dels llums de Nadal serà de les 18 a les 22.30 h, fins al pròxim 6 de gener de 2014, excepte els dies 5, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28 i 29 de desembre i 4 de gener, que funcionaran fins a les 00.30 h; i els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener, que estaran encesos fins a les 4 h.

Amb aquesta idea d’impulsar l’estalvi, des de fa cinc anys, l’Ajuntament organitza els tallers de guarniments de Nadal, dintre de la campanya “Fes teu el Nadal”, per tal que sigui la ciutadania qui elabori alguns dels elements decoratius que s’ubicaran a la ciutat al Nadal, amb materials reutilitzats com envasos de plàstic o roba. En aquesta ocasió, en els tres tallers d’elaboració d’ornaments que s’havien programat, tot i que el primer en el marc de la REfira es va suspendre per la pluja, han participat al voltant de 180 persones. Amb les peces que s’han elaborat, s’han guarnit dos arbres nadalencs que s’han posat a la plaça Pere Aguilera i al Mercat Municipal, on seran totes les festes.