Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Noves classes formatives per fer un bos ús de l'Espai Lúdic per a gent gran L’Ajuntament de Rubí organitza més sessions formatives adreçades a la gent gran que vulgui practicar exercici a l’espai lúdic de la plaça Lluís Companys. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Noves classes formatives per fer un bos ús de l'Espai Lúdic per a gent gran

L’Ajuntament de Rubí organitza més sessions formatives adreçades a la gent gran que vulgui practicar exercici a l’espai lúdic de la plaça Lluís Companys.
L’Ajuntament de Rubí organitza a partir de la setmana vinent dues sessions formatives adreçades a la gent gran que vulgui practicar exercici a l’Espai Lúdic que la Diputació va instal•lar a la plaça Lluís Companys.

Aquesta és la segona ocasió que s’organitzen les sessions formatives després que el mesos d’abril i maig es fes un primer curset on van participar un total de 33 persones, distribuïdes en grups de matí i tarda.
En aquesta ocasió només es faran dos grups en horari de matí per adequar-ho a les necessitats de la gent gran.

Les sessions formatives van a càrrec d’un fisioterapeuta del Centre Mèdic Nacher a la mateixa plaça per explicar els exercicis que es poden fer, les normes d’ús correctes i les precaucions i mesures de seguretat que s’han de prendre.

L’horari de les trobades, dues sessions per cada grup amb un màxim de 15 persones, és el següent: dimarts 23 i 30 d’octubre, d’11 a 12 h (grup 1); i dimarts 6 i 13 de novembre, d’11 a 12 h (grup 2). Les places són limitades i les inscripcions gratuïtes. Els interessats han d’inscriure’s a l’Oficina d’Esport per a Tothom (c. Joaquim Blume, s/n, a l’Escardívol. Tel. 93 588 82 07) en horari de dilluns a dijous, de 9 a 14 h i de 16 a 18.30 h; i divendres, de 9 a 14 h.