Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Noves activitats a la biblioteca municipal a l'abril Entre les activitats programades, la biblioteca Mestre Martí Tauler organitza el 14è concurs de punts de llibre. La inscripció comença el 14 d'abril. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Noves activitats a la biblioteca municipal a l'abril

Entre les activitats programades, la biblioteca Mestre Martí Tauler organitza el 14è concurs de punts de llibre. La inscripció comença el 14 d'abril.
A partir del pròxim dia 14 d’abril i fins al 21 de maig, es podran presentar els treballs del 14è Concurs de Punts de Llibre que convoca anualment la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler. Aquesta edició el tema escollit és l’Any Europeu de la Interculturalitat”, que pretén sensibilitzar als ciutadans en la solidaritat, respecte i comprensió d’altres cultures a través del diàleg intercultural. A més d’aquesta convocatòria, al llarg del mes se celebraran tot un seguit d’activitats per commemorar la festivitat de Sant Jordi i l’exposició mensual estarà relacionada amb contes infantils.

Més informació