Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova programació de Ràdio Rubí (99.7 FM) Aquest any l'emissora municipal commemora el seu 30è aniversari amb l'edició d'un llibre i un CD amb la història de la ràdio. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Nova programació de Ràdio Rubí (99.7 FM)

Aquest any l'emissora municipal commemora el seu 30è aniversari amb l'edició d'un llibre i un CD amb la història de la ràdio.
Aquesta nova temporada 2008 -2009, Ràdio Rubí commemora el seu 30è aniversari, ja que la primera emissió es va fer el 29 de juny de 1979, durant la Festa Major, i al novembre del mateix any es va iniciar la primera temporada regular. Per aquest motiu, l’emissora ha preparat diverses novetats relacionades amb aquest aniversari, que començaran al mes de gener, com ara la inclusió en els programes diaris de fragments i reculls històrics d’aquests trenta anys d’emissió. A més, per commemorar aquest 30 aniversari, la ràdio està treballant en un llibre i un CD d’àudio que recorden la seva història i que podria arribar a les llars dels rubinencs al juny de l’any vinent.

Però la nova programació d’aquesta temporada també tindrà altres novetats, com la recuperació de la franja horària de 15 a 16 h on s’emetran programes produïts i realitzats per altres emissores, com Ràdio Manlleu, Ràdio Ciutat de Badalona, Castelldefels o COM Ràdio; i la programació de nit a partir de dos quarts de dotze, amb dos programes humorístics, “Def con tres” i “Sobreviviendo a Murphy”, i tres espais musicals, “Rock de luxe”, “El vinil” i “Discoteca privada”.

L’última de les novetats és un paquet de programes adreçat a la comunitat llatina de la ciutat on s’inclourà l’informatiu “Actualidad Latina” i els nous espais “Canto popular latino” i “Guantanamera”.