Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) mòbil La Policia Local posa en marxa aquest nou vehicle on els rubinencs hi podran tramitar denúncies, entre d'altres funcions. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Nova Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) mòbil

La Policia Local posa en marxa aquest nou vehicle on els rubinencs hi podran tramitar denúncies, entre d'altres funcions.
Per primera vegada a Rubí s'ha posat en marxa una Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) mòbil. Es tracta d’un vehicle, marca Mercedes – Benz model VITO, adscrit a l’Oficina d’Informació i Denúncies (OID) de la Policia Local de Rubí.

Aquesta oficina es constitueix com a un punt mòbil on es recolliran les possibles denúncies que tramitin els ciutadans in situ. Per exemple, en cas de denúncies per sostracció de vehicle, aquesta OAC es desplaçarà al domicili particular del sol•licitat per recollir la denúncia i evitar el desplaçament fins a la prefectura. El vehicle funcionarà com a suport en accidents de trànsit i emergències de protecció civil. En algunes activitats programades i celebracions, aquest vehicle serà un punt d’informació (actes culturals, esportius, festes de barri, festa major, etc.). També farà aquesta funció informativa davant d’un possible cas en què s’hagi d’atendre a un important nombre de ciutadans i ciutadanes. A banda d’aquestes actuacions concretes, l’OAC mòbil realitzarà funcions de patrulla ordinària arreu de la ciutat.

6 noves motocicletes

La posada en marxa d’aquest vehicle coincideix amb l’adquisició de 6 noves motocicletes per a la unitat de motoristes de la Policia Local, en substitució d’altres vehicles que ja havien quedat obsolets. D’aquesta manera, la unitat de motoristes compta actualment amb una dotzena de motocicletes.

Amb aquestes motocicletes, els agents realitzaran tasques bàsicament relacionades amb el trànsit en general: vigilància del trànsit, controls d’alcoholèmia i acústics, controls d’indisciplina viària a zones amb vies estretes per on és més difícil la circulació dels cotxes policials, etc.

Més informació