Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova Fira d’Adopció d’Animals Abandonats de Rubí aquest cap de setmana Qui vulgui adoptar una mascota, es pot apropar diumenge al matí a la plaça de la Nova Estació. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Nova Fira d’Adopció d’Animals Abandonats de Rubí aquest cap de setmana

Qui vulgui adoptar una mascota, es pot apropar diumenge al matí a la plaça de la Nova Estació.
L’Ajuntament organitza una nova edició d’Adopta’m, la Fira d’Adopció d’Animals Abandonats de Rubí aquest diumenge al matí a la plaça de la Nova Estació. En col·laboració amb el centre d’acollida Help Guau, l’empresa adjudicatària del servei de recollida i manteniment d’animals de companyia a la nostra ciutat, s’instal·laran carpes amb prop d’una dotzena de gossos recollits a Rubí que busquen una família que els doni una nova llar. La jornada serà de 10 a 14 h.

Com ja es habitual, és la 7a vegada que s’organitza aquesta acció de protecció dels animals, els gossos s’entregaran identificats, esterilitzats, desparasitats i vacunats, segons marca la normativa vigent. Els voluntaris i voluntàries passejaran els exemplars canins per poder mostrar-los als possibles adoptants i que puguin comprovar el seu caràcter i acaronar-los, abans de decidir qui és l’animal més idoni per ser adoptat. També es lliuraran fulletons informatius envers la tinença responsable d’animals de companyia, informació de què cal fer si es el nostre animal de companyia s’extravia, la identificació, els cens d’animal, com obtenir la llicència per a la tinença i/o conducció de gossos potencialment perillosos i sobre les quinze zones d’esbarjo per a gossos que hi ha a la nostra ciutat, on els animals poden anar sense lligar.

A més, hi haurà imatges d’altres animals que hi ha a Help Guau, per si algú estigués interessat en algun exemplar que no hagi estat portat a la fira, i es farà una demostració d’educació canina on podran participar tots aquells rubinencs i rubinenques que s’apropin amb la seva mascota a la fira de diumenge.