Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova exposició de diorames nadalencs a l’Aula Cultural de Rubí La mostra, que s’inaugura aquest diumenge, es podrà visitar durant un mes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Nova exposició de diorames nadalencs a l’Aula Cultural de Rubí

La mostra, que s’inaugura aquest diumenge, es podrà visitar durant un mes.
El pròxim diumenge 16 de desembre, s’inaugura l’exposició Pessebres 2012 a la Sala d’Art Aula Cultural de Rubí. La mostra, que des de fa 33 anys crea l’Associació de Pessebristes de Rubí, presenta tot un seguit de diorames de pessebres, que representen diferents episodis de la infància de Jesús, elaborats pels membres de l’entitat amb guix i altres materials, des de principis de novembre en el mateix equipament cultural. Ara, després de cinc setmanes de treball, els diorames seran exhibits a la població fins al 13 de gener de 2013.

Aquest exposició és una de les propostes que vol contribuir al foment de les tradicions nadalenques i que s’emmarca dintre de l’agenda d’activitats del programa de Nadal i Reis 2012 de l’Ajuntament, que es va presentar fa unes setmanes.

L'exposició es pot visitar a la Sala d'Art Aula Cultural (Av. Barcelona, 84), de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 h dissabtes i festius de 12 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h.