Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova edició del Festival Mixing Colors Avui dissabte, 12 de juliol, actuen 'La Excepción', 'Jotamayúscula' i 'León Dramaz' al concert gratuït de l’Escardívol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Nova edició del Festival Mixing Colors

Avui dissabte, 12 de juliol, actuen 'La Excepción', 'Jotamayúscula' i 'León Dramaz' al concert gratuït de l’Escardívol.
El dissabte 12 de juliol, l’Escardívol torna a acollir una nova edició del Festival Mixing Colors, que organitzen de forma conjunta l’Ajuntament de Rubí i l’entitat Bronquitis Squad.

La novetat d’aquest any és la recuperació del Concurs de Grafits de Rubí que celebrarà la seva tercera edició aquest mateix dia de 10.30 a 18 h a la carretera C-1413 per promoure la creativitat d’aquesta manifestació artística mitjançant la realització de pintades a la via pública.

A més d’aquest concurs, al llarg de tot el dia hi haurà un Campionat de Street Park, les inscripcions pel qual es faran a partir de les 10 h, i una exhibició de Half pipe.

A les 22 hores, tindrà lloc un concert gratuït amb la participació de tres grups musicals importants en el món del hip hop:
  • La Excepción, un trio madrileny amb dos treballs publicats (Catacheli i Aguantando el tirón) que van guanyar el Premi MTV Europeu al millor artista espanyol de 2006.
  • Jotamayúscula, un dj i productor de hip hop que dirigeix i presenta el programa de hip hop “El Rimadero” de Radio 3 (RNE), que presentarà el seu últim treball Camaleón live, en el qual col•laboren artistes internacionals com la novaiorquesa Jean Grae, veus noves com Tremendo i Lady Jako i habituals com KaseO, Supernafamacho, Morodo, Kultama, Meko, Full Nelson, Newton…
  • León Dramaz, que presentarà el seu primer treball Infinito, en què han col•laborat coneguts artistes del món del hip hop com Juan Solo de Sólo Los Solo, Tremendo, Dj Mark de Scratch Comando o El Payo Malo (guanyador del Micro de Plata de Hip Hop Nation al Mejor Solista).

El festival Mixing Colors, en què l’any passat van participar al voltant de 5.000 persones, vol promocionar la ciutat de Rubí dins el món del hip hop, d’acord amb la tradició que existeix a la nostra ciutat i la continua producció local de música (dj’s i mc’s), dansa(break) i arts plàstiques (grafits); promoure un tipus de llenguatge d’expressió artística molt arrelat entre els joves; fomentar el desenvolupament professional dels artistes joves que treballen la tècnica del grafit i augmentar la participació dels joves en actes culturals.