Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova edició de la Fira del Joc i l’Esport a la rambla del Ferrocarril aquest dissabte 4 de juny A partir de les 17 h començaran unes 140 activitats diverses. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Nova edició de la Fira del Joc i l’Esport a la rambla del Ferrocarril aquest dissabte 4 de juny

A partir de les 17 h començaran unes 140 activitats diverses.
Aquest dissabte 4 de juny els nens i nenes de la ciutat podran gaudir d’una nova edició de la Fira del Joc i l’Esport, adreçada a tota la família, que l’Ajuntament organitza en col·laboració amb una vintena d’associacions, entitats locals i institucions, que combinarà al voltant de 140 activitats diferents en uns 30 espais ubicats a la rambla del Ferrocarril.

La fira, que s’obrirà a les 17 h i conclourà al voltant de les 21 hores, inclourà també activitats esportives com patinatge, curses d’atletisme, exhibicions de hoquei patins línia i tirs de bàsquet, i altres relacionades amb la salut com un taller d’alimentació dels CAP’s de la ciutat.

A més dels jocs i tallers tradicionals, on pares, mares, fills i filles poden gaudir de propostes de joc en grup, de jocs esportius, com mini tennis, karts ecològics o circuit de bicicletes, de jocs de cucanya, com estirar la corda, menjar la poma o trencar l’olla, també hi haurà tres espais diferenciats per als infants de 0 a 6 anys que podran jugar a dues ludoteques itinerants i una casa en miniatura.

Tot i que es va canviar a l’horari de tarda per evitar les hores de més calor, l’Ajuntament recomana a les famílies que assisteixin que es posin crema solar i una gorra com a protecció del sol, que vagin amb roba i sabates còmodes i que utilitzin el transport públic en major mesura per evitar problemes d’aparcament.

La fira, que aquest any compleix la seva 13a. edició a la ciutat, vol promoure les activitats de joc i el valor de la convivència, alhora que intentar recuperar les tradicions del lleure i de l’intercanvi lúdic al carrer entre persones de diferents edats, cultures i capacitats.